perjantai 28. kesäkuuta 2013

PT-must by Peppi



Koko kesän paras ja toimintaa täynnä oleva viikko on kohta täällä! Kuitenkin kannattaa ennen autoon nousua muistaa perus- must havet jotka on hyvä löytyä kainalostasi:

Uimapuku+
Et tietenkään halu,a että läkähdyt koko viikon tai tyydyt pelkkään suihkuun! Rannalla on ihanaa vaan olla, mutta myös harjoitella vaikkapa hienoja uimahyppyjä.

Hyttyssuihke
Vaikka tietysti oletetaan, että peloton leiripäällikkömme säikyttää hyttyset pois koko Kisakeskuksen alueelta, kannattaa ottaa pari pulloa hyttyssuihketta mukaan!

Lautapeli/Pelikortit
Jos leirille sattuu tulemaan sateinen sää, eikä huvita mennä tanssimaan sadetansseja ulos, on hyvä olla jotain koko perheen tekemistä mukana.

Hammasharja + muut hygienia tuotteet
Sinulla sekä muilla leiriläisillä on paljon mukavampi olla, jos perushygienia on kohdallaan. Muista pestä hampaasi kahdesti päivässä, tai kerron vanhemmillesi!

Iloinen leirimieli
Anna ryhmien ohjaajille, leiripäällikölle, leiriläisille sekä keittäjille ja siivoajille mahdollisuus tehdä Pohjantähti-leiriviikostasi kesäsi ja ehkä jopa koko vuotesi kohokohta! Ole ystävällinen muille ja ota muut huomioon, ja mikä tärkeintä: pidä hauskaa!


2 kommenttia:

  1. Lisäksi tarvitaan rohkeutta, jos aikoo osallistua kavalien ohjaajien suunnitelemaan kauhuviikkoon.
    Nimim. samsam

    VastaaPoista