sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Meidän perheen Pohjantähti-leirin TOP-5





1. Uiminen
Lapset ja miesosasto käy joka välissä ja monta kertaa päivässä. Ranta on ihanan matala pikkupirpanalle ja isommat tytöt hyppii tornista. Kylmävesikammoiselle Kullaanjärvi on jo vuosia tarjonnut mahdollisuuden heittää talviturkki.

2. Ruoka
Valmiiseen pöytään monta kertaa päivässä ja astioitakaan ei tarvitse tiskata. "Ihan huippua", kommentoi perheen muonitusvastaava.

3. Lapsille tekemistä
Mahtavaa, että jokaiselle lapselle löytyy oman ikäistä seuraa ja ohjelmaa. Vaikka kotona kuinka yrittää keksiä tekemistä, ei puitteet ole samanlaiset. Seinäkiipeily, jättitramppa, jousiammunta.

4. Kommuuniasuminen
Onhan se hauska aina välillä harjoitella yhteisasumista. Lapset tykkää, kun samassa talossa asuu muitakin lapsia ja aikuisillekin tekee hyvää ottaa muut huomioon ja asua muutaman neliön kokoisessa kopperossa.

5. Arkistressi unohtuu
Päivät leirillä on työntäyteisiä ja pienetkin lepotauot kuluu yleensä seuraavaa suunnitellen. Loistavaa vastapainoa tietokoneen ääressä tuhertamiseen. Lapset nukahtaa iltaisin rättiväsyneinä ja aikuisillakaan ei univaikeuksia paljon havaita. Kun vaan malttaisi mennä ajoissa nukkumaan.


Kaisa, leirillä mukana myös Tatu 31v, Mimmi 11v, Viivi 10v ja Milla 2v

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti