keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Leiripäällikön tervehdys




Sytyn hieman hitaasti tulevista tapahtumista, mutta nyt pysähdyin muutaman viikon päässä olevaan merkintään kalenterissani: Pohjantähti-leiri 1.–6.7.2013. Vaikka ulkona ei aurinko paista ja työhommia riittäisi muillekin jaettavaksi asti, tiedän kesän olevan todella lähellä.

Tietenkin olen ollut leiriä suunnittelemassa koko pitkän ja kylmän talvikauden, mutta me pääsemme kohta tekemään sitä mistä kaukaisesti olemme tähän asti suunnitelleet.

26. Pohjantähti-leirille on tulossa yli 200 osallistujaa ja Kisakeskuksen majoituspaikat ovatkin ääriään myöten täynnä. Tästä voimme kiittää SAK:laisia ammattiliittoja, jotka ovat lähteneet tukemaan jäsenistönsä osallistumista.

Ohjelmaa selaillessa tulee jo viime vuosista mieleen iloiset perheet touhuamassa yhdessä ja varsinkin niiden pienimpien voitonriemu onnistuneiden suorituksien jälkeen. Myös tulevalla leirillä kisaillaan ahkerasti, unohtamatta ravintolan tarjoamia herkkuja.

Tilasin perinteisen leirisään jo hyvissä ajoin valmiiksi, etteivät turkulaiset pääse kokemaan koti-ikävää viikkonsa aikana. He kun muistavat ”Paratiisissa” paistavan ainaisen auringon.

Aloittakaa pakkaaminen. Leirille katse jo käännä!


Tatu Tuomela
Leiripäällikkö

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti