lauantai 6. heinäkuuta 2013

Leiripäällikön kiitos



Kiitos on nyt todellakin paikallaan. Te leiriläiset olette omalla aktiivisella toiminnalla tehneet leiristä todellisen Pohjantähti-leirin. Vaikka me kuinka suunnittelisimme talven pimeimmistä hetkistä lähtien tulevaa leiriä, ei se vielä riitä samaan tätä tunnelmaa mitä me olemme saaneet kokea leirillä. 

Itselleni onnistunut leiri on ensisijaisesti iloiset perheet. Se pienten ja isompienkin lasten iloinen kirmaaminen aamusta iltaa ei voi jäädä keneltäkään huomaamatta. Siksi lapset ilmeisesti ei tarvitse myöskään kuulemma pitkiä iltasatuja. Aikuisille tulleet positiiviset kokemukset uusista urheilu suorituksista ja itsensä ylittämisestä lämmittää vielä pitkälle syksyyn. 

Yksi asia mikä saa meiltä kaikilta kiitosta leirin aikana on tietenkin maittavat ravintolat antimet. Perheelliselle viikko ilman kokkausvuoroa on luksusta ja palaute ruuasta on ollut hyvää. Tästä osiosta voimme kiittää Kisakeskuksen ravintolaa, minne myös välitän henkilökohtaisesti kiitokset. 

27. Pohjantähti-leiri tullaan järjestämään ensi vuonna tutusti heinäkuun ensimmäisellä viikolla. Talvella tulette samaan siitä viestiä ja ideoita tulevasta leiristä otetaan mielellään vastaan. 

Kisakeskus hiljenee, mutta vain hetkeksi.

Tatu Tuomela
leiripäällikkö

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti