tiistai 3. huhtikuuta 2012

Kolmen kuukauden kuluttua

Taas on se aika vuodesta, kun ihmiset kertovat kuinka kevät koittaa Kauhajoella, Kajaanissa, Joensuussa tai Porissa. Vielä on kuitenkin kylmä ja luntakin riittää. En vihaa talvea, mutta pakko se on myöntää ääneen: ”Kesä on ihmisen parasta aikaa!”

SAK:n nuorisosihteerinä saan olla siinä etuoikeutetussa asemassa, kun pääsen suunnittelemaan tapahtumia pitkälle tulevaisuuteen ja siinä samalla voin jo laittaa ajatukseni kätevästi tulevaan kesään. Ilokseni sain myös huomata ensi kesän viikon olevan järjestyksessään jo 25. Pohjantähti-leiri. Sen valmistelut ovat lähteneet hyvin käyntiin ja kun juhlaleiristä on kyse, pitää ohjelman sisältää niin jotain uutta kuin myös jotain vanhaa.

Pohjantähti-leirissä on sitä jotain, joka on hirveän vaikea kuvailla ihmisille, jotka eivät ole vielä saaneet kokea leirin maagista tunnelmaa. Perheen pienimmäiset touhottavat aamusta iltaan, aikuiset ja lapset urheilevat yhdessä, kaikki saavat viikon aikana onnistumisen kokemuksia ja ennen kaikkia uusia kavereita. Ruokaa ei tarvitse tehdä itse, aurinko paistaa kirkkaana (aina), saa kokeilla uusia urheilulajeja. Listaa voisi jatkaa vaikka kuinka pitkään.

Kolmen kuukauden päästä näemme taas Kisakeskuksessa ja kukaan ei enää muista takatalvea…

Tatu Tuomela
Leiripäällikkö

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti